Πολιτική Αποστολών – Πληρωμών

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2410255122
EMAIL info@bod.com.gr
FB: https://www.facebook.com/bibleofdesign/
Instagram: https://www.instagram.com/bibleofdesign/

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Υποστηρίζονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής των αγορών σας:

  1. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Οι κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας είναι οι: χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, American Express, Diners, Discover. H ολοκλήρωσης της συναλλαγής σας μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, γίνεται μέσω της πλατφρόμας stripe ( https://www.stripe.com ) Το bod.com.gr δεν λαμβάνει γνώση και δεν καταχωρεί τα στοιχεία που αναγράφονται στις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, πλην του ονόματος του κατόχου για την έκδοση απόδειξης αγοράς ή τιμολογίου. Η έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης – τιμολογίων για αγορές που θα εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα θα γίνεται αποκλειστικά στα στοιχεία του κατόχου της κάρτας. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe και χρησιμοποιεί TLS / SSL.
  2. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΕΛΛΑΔΑ) Στην περίπτωση αυτή καταβάλετε το ποσό στο ταχυδρομείο ή στον συνεργάτη της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει το πακέτο σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή προϊόντων με αντικαταβολή, είναι να μας παρέχετε έγκυρο αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.
  3.  ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΕΛΛΑΔΑ) : ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR6801726060005606010100546 Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει στη συνέχεια να αποστέλλεται με με email στο info@bod.com.gr, οπότε και θα ξεκινά άμεσα η επεξεργασία της. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, στην αιτιολογία της κατάθεσής σας να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε να προχωρείτε στην εξόφληση, εντός 2 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Παρακαλούμε το τραπεζικό έμβασμα να γίνεται μέσω της ίδιας τράπεζας, ώστε να μην χρεώνονται έξοδα στον εντολέα ή τον παραλήπτη. Για αγορές αξίας € 1.500 και άνω, η εξόφληση του ποσού θα γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση στους ανωτέρω τραπεζικούς λογαριασμούς.
  4. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, στον αριθμό τηλεφώνου 2410255122 κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων χωρίς να είστε μέλος της ιστοσελίδας μας. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με αντικαταβολή ή με κατάθεση στους ανωτέρω τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ελλάδα: Τα έξοδα αποστολής προστίθενται στο συνολικό κόστος κατά το στάδιο του καλαθιού και πριν το τελικό στάδιο της αγοράς και είναι €5,00 (πέντε ευρώ) ανά αποστολή εσωτερικού. Για αγορές άνω των €50, η αποστολή γίνεται δωρεάν. Η συναρμολόγηση – στήσιμο των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Η συσκευασία δώρου, εάν την επιθυμείτε, παρέχεται δωρεάν.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Το κατάστημα μας μπορεί να εκδώσει εκπτωτικά κουπόνια ως ευχαριστήρια κίνηση προς τους επισκέπτες του. Τα κουπόνια αυτά θα έχουν τη μορφή ενός κωδικού (μοναδικού κάθε φορά) που θα σας αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Σε περίπτωση που θελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουπόνι σας, θα πρέπει να το προσθέσετε (αντιγραφή & επικόλληση) στο αντίστοιχο πλαίσιο, στο στάδιο του ΚΑΛΑΘΙΟΥ, πριν κάνετε Ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΑΚΥΡΩΣΗ

Ο πελάτης του bod.com.gr μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία μέσω mail στο info@bod.com.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2410255122 και μόνο στις εξής περιπτώσεις:

  • Στην περίπτωση προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα από το κατάστημα. Επιστροφές προϊόντων για τα οποία η διαθεσιμότητα στο κατάστημα δεν ήταν άμεση ή έγιναν κατόπιν παραγγελίας δεν θα γίνονται δεκτές. Σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτήν μέσω της σελίδας κάθε προϊόντος. όπου αναγράφεται ρητά η διαθεσιμότητα του.
  • Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα και πριν την αποστολή της από το κατάστημα στον πελάτη.
  • Εάν ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία μετά την αποστολή της από το κατάστημα www.bod.com.gr τότε χρεώνεται τα έξοδα αποστολής προς αυτόν και επιστροφής στο κατάστημα. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη/καταναλωτή θα γίνεται εντός 30 ημερών από την ακύρωση της παραγγελίας ή της επιστροφής των προϊόντων, σε περίπτωση που η ακύρωση έγινε μετά την αποστολή της παραγγελίας στον πελάτη, σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει στον ίδιο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Από την επιστροφή των χρημάτων θα αφαιρούνται τυχόν τραπεζικά έξοδα, κρατήσεις ή έξοδα αποστολής

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας και μόνο για προϊόντα με άμεση διαθεσιμότητα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/καταναλωτής επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής. Τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν επιστραφούν στην κατάσταση στην οποία εστάλησαν, χωρίς να έχει παραβιαστεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία τους. Τα χρήματα επιστρέφονται στον πελάτη/καταναλωτή εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα ως επιστροφή, εφόσον πληρούν τους όρους επιστροφής και συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή του τιμολογίου που εκδόθηκε για την αγορά τους. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει στον ίδιο και από την επιστροφή αφαιρούνται τυχόν τραπεζικά έξοδα, κρατήσεις ή έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας θα καλύπτονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bod.com.gr μόνο στην περίπτωση λάθους στην εκτέλεση της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα.