Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το bod.com.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου, επέκταση της δραστηριότητας του καταστήματος bod που έχει έδρα την Λάρισα, στην οδό Παναγούλη 41.
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευθείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, αφού η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα bod.com.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτές.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το bod.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η χρήση του bod.com.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης και τυχόν τροποποιήσεων τους.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΠΡΟΙΟΝΤΑ

To bod.com.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο ώστε να εξασφαλίσουμε όλες οι περιγραφές και οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στον ιστότοπο να είναι σωστές.

Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η αναπαραγωγή χρώματος & οι μεμονωμένες ρυθμίσεις χρώματος/φωτεινότητας της οθόνης σας μπορούν να δημιουργήσουν μικρές παραλλαγές όσον αφορά τα χρώματα των προϊόντων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο του bod.com.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του bod.com.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, η αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση, αλλοίωση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, αναπαραγωγή, μεταβίβαση, πώληση, αναδημοσίευση, αποστολή δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload), οποιασδήποτε πληροφορίας που παρέχεται στο δικτυακό αυτό τόπο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή της διάθεσης των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του bod

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Τα προσωπικά σας στοιχεία, που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη και την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του επωνύμου σας, του τηλεφωνικού αριθμού σας, της ταχυδρομικής και ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, υποβάλλονται από εσάς εθελούσια και εγγυάστε για την αλήθεια και την ορθότητα αυτών.
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι, κάθε φορά που τους καταχωρείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

To bod.com.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να ορίσετε κωδικό ασφαλείας και κωδικό εισόδου ενώ τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο για την ολοκλήρωση της αποστολής της παραγγελίας σας.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τα μέλη του bod.com.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή αφαίρεσης προσωπικών τους στοιχείων και προτιμήσεων, όπως επίσης και της πλήρους διαγραφής του λογαριασμού τους, ανά πάσα στιγμή, μέσω του ιστότοπου. Μόλις ακυρώσετε τον λογαριασμό σας δεν θα είστε σε θέση πλέον να πραγματοποιείτε online αγορές ή να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς. Μπορείτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό, με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντούτοις οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό παραγγελιών σας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας οποτεδήποτε, με την προϋπόθεση τα προϊόντα να μην έχουν αποσταλεί. Σε περίπτωση που αυτά έχουν ήδη αποσταλεί, ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων. Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τηλεφώνου ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή/εξόφληση.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί μας για την πρόθεσή σας. Τα τυχόν επιστρεφόμενα προϊόντα, πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μας τα στέλνετε στην αρχική εμπορική τους συσκευασία, η οποία δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί (όπως ακριβώς τα παραλάβατε). Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να εσωκλείετε την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το αντίστοιχο τιμολόγιο. Τα έξοδα αποστολής επιστρεφομένων προϊόντων τα επιβαρύνεστε εσείς. Η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή/εξόφληση.

Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Θα συνεννοηθούμε μαζί σας για την αντικατάσταση του.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To bod.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bod.com.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το bod.com.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών του για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους, εκτός των περιπτώσεων που εμπίπτουν στις «Επιστροφές Προϊόντων».

Το bod.com.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το bod.com.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιων προϊόντων του.
Σε κάθε περίπτωση το bod.com.gr διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία ολόκληρου ή τμήματός του για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο.

Το bod.com.gr δεν πραγματοποιεί πωλήσεις σε ανηλίκους. Αν είστε κάτω των 18 ετών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bod.com.gr μόνο με την συνδρομή/έγκριση κάποιου γονέα ή/και κηδεμόνα.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του bod.com.gr διέπονται από το ισχύον κάθε φορά δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το εμπόριο και ειδικότερα το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας των Καταναλωτών, όπως αυτός ισχύει κωδικοποιημένος με όλες τις τροποποιήσεις του. Αρμόδια για την επίλυση της όποιας διαφοράς ορίζονται τα Δικαστήρια Λάρισας.